Vi holder hvert år forskellige spændende aktiviteter, som alle kan deltage i.

 

Sleep Overssleepover holmen dirt dirtjump pumptrack bmx natur nature copenhagen cykelleg christianshavn

Vi holder hvert år et hav af sleep overs, hvor vi én gang årligt hiver projektor frem og ser en cykel film eller større begivenhed på storskærm.

 

anders lake jump dirtjump holmen dirt copenhagen bmx københavnLake Jump

Vi har oplevet en hurtigere udvikling blandt folk der øver nye tricks ved hjælp af Lake Jump aktiviteter, at vi har gjort det til en tradition at afholde flere Lake Jump begivenheder i løbet af sommeren. Hvis du er til vand og har styr på cyklen, er dette en sjov og anderledes måde at blive bedre på.

 

 

Holmen Dirt Jamteamwork holmen dirt dirtjump grill københavn copenhagen bmx cykelleg (Mobile)

Holmen Dirt Jams er vores måde at holde en fest på, hvor vi hylder sammenholdet og sporten. Dagen handler om at hygge, køre, udvikle sig, skabe nye bekendtskaber og skabe positive oplevelser, som der kan bygges videre på.

 

 


kulturhavn holmen dirt dirtjump bmx vand havn sjov friluftsliv copenhagen kbh christianshavn pumptrack cykelleg københavnKulturhavn

Da vi ønsker at udbrede kendskabet til sporten og være en del af det kulturskabende København, har vi valgt at deltage i Kulturhavn, hvor vi føler at vi kan bidrage til at gøre weekenden bedre med vores cykel aktiviteter.

 

 

 

Byggemand bobholmen dirt dirtjump pumptrack bygge vedligeholdelse cykelleg copenhagen natur nature københavn copenhagen cykelleg byg

Kulturen bag sporten er  mere  jordnær og kompleks end man skulle tro, når man ser billeder af flyvende cykler. Før det er muligt at cykle, er det vigtigt med en velholdt og sikker bane. Det betyder at vi tit slet ikke cykler, men vedligeholder og udvikler banen.

bane vedligeholdelse udvikling dirtjump pumptrack holmen dirt bmx copenhagen natur friluftsliv rekreativ copenhagen københavnDet sætter vi en ære i, da bygge arbejdet træner krop, sjæl og sind. Det giver en mediterende følelse at være i naturen og bygge noget med hænderne, skabe noget som er til glæde for en selv og mange andre som kommer og besøger banen. Det kræver kreativitet og omtanke, da banen er lille, kompakt og vores midler er få.

 

 

 

Træning

Vi motiveres af at blive bedre på cyklen og hjælpe hinanden til at blive bedre. Vi oplever at vidt forskellige typer mennesker og udøvere kommer forbi for at prøve kræfter med banen og få en god sesh på. Sporten er sæson præget, hvilket betyder at det meste af træningen foregår om foråret og sommeren. Vi arbejder dog på at gøre banen køreklar flere dage om året. Du kan til en hver tid finde ud af om der er folk ude og seshe ved at melde dig ind i vores Facebook-gruppe

Traening Session Holmen Dirt Copenhagen natur bmx pumptrack mulch barkflis hop jump dirtjump cykelleg klub københavn copenhagen